Sluit

Assortiment

Fiets Kleding

Kleding en regenkleding vindt u bij ons in vele soorten en maten, designs en materialen, dames, heren, kinder collecties. Of u nu een regenpak zoekt, een shirt korte mouw, beenstukken, sokken, korte broek met zeem zonder bretels wij kunnen u adviseren op ieder gebied.

Er zijn meerdere redenen om speciale fietskleding te dragen. De eerste en belangrijkste reden is dat het comfortabeler zit. In een wielerbroek zit namelijk een zeem die zorgt voor de nodige bescherming. Zaken als een geïrriteerde huid en schuurplekken kunnen daarmee worden voorkomen. Zadelpijn is een veel voorkomend kwaaltje bij wielrenners en kan worden verlaagd met goede wielerkleding. Verder is een speciale wieleroutfit veel aerodynamischer dan een gemiddelde sportoutfit. Het ziet er ook mooier uit wanneer je in een goed zittende wieleroutfit op je fiets stapt.

Wat dacht u van een fietsonderbroek, een broek met zeem onzichtbaar gedragen onder uw normale kleding ! Of een goedzittend , waterdicht en ademend regenpak, ook hiervoor bent u bij ons op het juiste adres.

De kleding fabrikanten hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten, dankzij vele innovaties is de kleding comfortabeler geworden, niet alleen comfort is belangrijk, ook waterbestendigheid, winddichtheid en ademend vermogen is essentieel, het merk AGU is koploper hierin en wij vertegenwoordigen graag dit oerhollandse merk, wat staat voor kwaliteit !

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit en kleding die echt lekker zit? Kom dan bij ons langs!

Fiets Kleding

© 2021 Tweewielercentrum Leo Smit | Disclaimer | Privacyverklaring