Sluit

Nieuws Items

23 maart 2024

Jubileumaanbieding

15% korting op geselecteerde modellen!

Jubileumaanbieding

09 maart 2024

Nieuw in ons assortiment: Trek!

Voor racefietsen, mountainbikes, stadfietsen én elektrische fietsen van Trek kunt u vanaf nu ook bij ons terecht! Wij hebben diverse modellen op voorraad in onze showroom en deze kunt u natuurlijk uitproberen.

Naar de website

Nieuw in ons assortiment: Trek!

30 september 2023

Schaatsen

De schaatsen kunnen weer uit het vet, zijn ze nog scherp, passen ze nog goed?

Wij kunnen je goed helpen met deze vragen, voor slijpen, ronden, polijsten van je kostbare schaatsen beschikken we over de juiste apparatuur, of het nu gaat om een hockey, kunst,- of noor wij slijpen ze in de juiste ronding en scherpte !

Ook voor de aanschaf van nieuwe schaatsen ben je bij ons aan het juiste adres, wij hebben de schaatsen altijd voorradig !!

Schaatsen

09 september 2023

Nieuwe Gazelle Eclipse

Leverbaar vanaf week 42: de nieuwe Gazelle Eclipse! Een e-bike geschikt voor de lange afstanden met een accucapaciteit van 750 Wh. De modelserie bestaat uit de Eclipse T11 HMB met derailleurversnelling en de Eclipse C380 HMB met een traploze Enviolo-versnellingsnaaf. Gazelle laat je met deze e-bikes zorgeloos op avontuur gaan, onder meer dankzij de krachtige Bosch Performance Line CX-middenmotor (85 Nm), Kioks 300 display met navigatiemogelijkheden, een ingebouwde GPS-sensor en een standaard inbegrepen diefstal- en schadeverzekering voor één jaar. Het opvallende design is al bekroond met de prestigieuze iF Design Award.

Gazelle Eclipse C380 HMB

Nieuwe Gazelle Eclipse

08 februari 2023

Opdracht bedrijfsfietsen

Mooie opdracht. 26 bedrijfsfietsen rijklaar maken en uitleveren. Sommige met een handige voordrager. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een betaalbare customized vervoersoplossing binnen uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen u graag de mogelijkheden !

Opdracht bedrijfsfietsen

© 2024 Tweewielercentrum Leo Smit | Disclaimer | Privacyverklaring