Sluit

Nieuws Items

Nieuwe Gazelle Eclipse

09 september 2023

Overzicht

Leverbaar vanaf week 42: de nieuwe Gazelle Eclipse! Een e-bike geschikt voor de lange afstanden met een accucapaciteit van 750 Wh. De modelserie bestaat uit de Eclipse T11 HMB met derailleurversnelling en de Eclipse C380 HMB met een traploze Enviolo-versnellingsnaaf. Gazelle laat je met deze e-bikes zorgeloos op avontuur gaan, onder meer dankzij de krachtige Bosch Performance Line CX-middenmotor (85 Nm), Kioks 300 display met navigatiemogelijkheden, een ingebouwde GPS-sensor en een standaard inbegrepen diefstal- en schadeverzekering voor één jaar. Het opvallende design is al bekroond met de prestigieuze iF Design Award.

Gazelle Eclipse C380 HMB

Nieuwe Gazelle Eclipse

© 2021 Tweewielercentrum Leo Smit | Disclaimer | Privacyverklaring