Sluit

Nieuws Items

Trek Domane

10 juli 2024

Overzicht

De Trek Domane is er maar liefst in drie verschillende uitvoeringen: aluminium, carbon en elektrisch. De Domane is een allroad-racefiets met een fantastisch rijcomfort en prestaties die niet ten kosten gaan van de snelheid. Waar je ook rijdt - op de verharde weg, stevig gravel of op de kasseien van Roubaix - op de Domane gaat het soepel, snel en speels.

De stabiele endurance-geometrie betekent comfort én snelheid op lange fietsdagen. Door de grotere bandenruimte passen er banden op tot maximaal 38 mm breed. En dankzij de trillingdempende technologie van IsoSpeed raak je minder snel moe.

IsoSpeed

IsoSpeed absorbeert de trillingen die ontstaan door oneffenheden in het wegdek of de trail, zodat je comfortabeler fietst en minder snel vermoeid raakt, zonder dat het ten koste gaat van het rijgevoel en van de efficiëntie van de fiets.

Anders dan bij andere dempingstechnologieën wordt er een standaard diamantvormig frame gebruikt waarvan de zitbuis losgekoppeld is van de bovenbuis. Hierdoor voelt de fiets aan als een gewone racefiets, maar dankzij de losgekoppelde zitbuis en de daaruit voortvloeiende flexibiliteit ligt het rijcomfort een stuk hoger.

Het slimme maar eenvoudige ontwerp absorbeert de meeste trillingen maar levert een stuk minder energieverlies op dan traditionele veersystemen.

Trek Domane SL 5 Gen 4

Trek Domane

© 2024 Tweewielercentrum Leo Smit | Disclaimer | Privacyverklaring